Snart tre veckor gamla

image167

Klumpen på bild ovan.
Ibland kallar vi honom Björnen också. Han har börjat utveckla en del later. Blandannat så verkar han rätt lat - när man stoppar in handen i lådan rullar han runt på rygg och så ska man gnugga honom på magen eller på kinden. Och så ser det ut som om han ligger och ler åt oss. :-)

Kattis är rätt livlig. Hon är fortfarande minst av dem, men så är hon ju den väna tjejjen också.
Jag har visst glömt att skriva att hon ska flytta hem till sin pappa Axl. (Ja, han är kastrerad!)

Pricken är framåt. Han försöker springa mot oss när vi sticker in huvudet i lådans öppning, men det där med att springa går inte så bra ännu när man bara är nitton dagar gammal. Men han försöker iallafall.
Han har haft lite torrt fnas i ena ögat några dagar. Idag var andra ögat lite geggigt, så efter en konsultation med veterinären satte vi in chloromycetin. Vi har torkat rent med saltvatten sedan det började men det verkar inte räcka.
Hoppas att inte alla tre ska få det nu.

Pricken


Och Tulsas svans läker så fint. Nu är det helt torrt och bara ett par stora skorpor.
Tulsa är så fantastisk - hon håller knappt på med såren alls. Det måste ju klia enormt; tråden sitter kvar (det är en sån där som ska försvinna av sig själv) och hur sårskorpor brukar klia vet man ju själv, men enda gången jag egentligen sett henne pilla är om jag klappat henne och råkat komma åt svansen. Då ska hon kolla att allt sitter som det ska där bak.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback