4 juni

Äntligen sommar. Sommar så att det känns. Plockade in en bukett nattviol från trädgården igår för att få njuta av doften även inne. Tulsa var framme på en gång och skulle undersöka vad det var för något.

image185

Sköna blommor att vila ögonen på är inget för en katt. Men lukta lite för att kolla var grannens katt markerat kan man ju göra. Och provsmaka vattnet förstås...

image186


Kidsen mår bra. Ögoninfektionen har nu äntligen gett med sig. De har ändrat utseende ganska mycket, nu börjar de se ut som riktiga katter. Kattis börjar bli riktigt näpen. Lång o fin i kroppen och mycket feminin med sin långa hals och sina tunna ben.
Pricken är en buse men han är inte alls lika macho som han tror han är. Han kommer nog att bli väldigt lik sin mamma, både till utseende och sätt.
Klumpen Clark är inne i en jag-ska-vara-med-när-ni-äter period. Så fort vi sätter oss till bords ska han upp på bordet han också. Det är inte att han försöker stjäla mat, utan det verkar mer vara av social anledning, han verkar gilla att ha oss där i lite lagom/nästan ögonhöjd. Tar man fram handen för att flytta ner honom på golvet måste man vara snabb som attan, annars börjar han buffa på handen istället, stryka sig mot den och rulla sig mot den. Så, om han fick som han ville så skulle han helst ligga på rygg mitt på bordet mellan våra tallrikar och så skulle vi båda kela med honom under hela måltiden...

Klumpen Clark på bordet.
image187

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback