Dag 60. Otursdag?

Vaknade av att det var blött o kallt i sängen. Izzy har krafsat hela natten, men det har hon ju gjort i flera veckor, så det har inte oroat mig. Men nu var det blött och lite blodblandat. Precis som det brukar vara innan de börjar. Jag tycker inte att det var tillräckligt blött för att det skulle vara vattnet som gått för första ungen, men å andra sidan var det flera blöta fläckar på golvet också...
Ringde veterinären, hon stod och opererade så vi talade via ombud, men hon höll med. Det har börjat. Nån unge har nog släppt redan. Skit!
Izzy är relativt lugn. Dvs. hon vankar av och an här, men hon har ätit, varit på lådan och det syns inget där bak på henne. Hon är inte vidgad alls. Vad ska hända? Avvaktar under dagen. Fortsätter hon att vara lugn så är väl allt väl, men vi får ställa in oss på minst en död unge. Och börjar hon så börjar hon. Ena bolådan bäddade vi rent i morse, ska gå och lägga ut lakan och handdukar på andra ställen oxå så att hon har platser att gå till och bädda på om hon vill.

näe... nu är hon lite kladdig där bak... tvättar sig...
skit, skit, skit!! Förra gången födde hon på dag 69 och första gången på dag 67. det här kommer aldrig gå vägen. :-(


Senare:
Klockan är 15.20. Pratat med djursjukhuset också. Anne-Marie Nilsson jobbade idag, hon tyckte också att vi skulle avvakta. Med lite tur är det bara en död unge, och den och resten kommer ut av sig själva och friska. Vi får se. Ett tag var det oroväckande lugnt i magen, men nu har vi känt det röra sig igen, iallafall på ena sidan. Det kommer lite vätska fortfarande, men den är helt genomskinlig med lite blod i (ljusrosa alltså) och luktar ingenting.
Izzy ligger i soffan under överkastet. Krafsar runt en del men har inga värkar än. Ska lägga mig hos henne en stund.

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Upsan då!! Hoppas att allt går bra ändock :-)
Mu är idag på dag 57 (kanske). Fast hon e tjockare än hon någonsin varit...
Vilket fall så Lycka till.

Postat av: Kerstin o Leif

Usch vad tråkigt med Izzy!! Vi håller i alla fall alla tassar o tummar att det går bra.

2007-04-06 @ 20:19:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback