S*Concinnus Hippy Hippy Shake

80354-43

Idag är ungarna fyra veckor gamla. Varför går tiden så fort?
Meningen var att vi skulle introducera "riktig" mat för dem idag men det har inte blivit av. Vi har bara gullat med dem. Och fotograferat. Fotograferingen var en historia för sig. Det är så varmt här inne att vi var tvungna att ta paus mellan varje unge och dricka vatten och ställa oss i fönstret där det fläktade åtminstone litet.
Mulle, som nu fått sitt riktiga namn (Hippy Hippy Shake), gillade inte att bli fotograferad idag. På bilden ovan är han precis på väg att sätta tänderna i mitt finger. :-)
(Sen när jag satte ner honom i hagen igen försökte han hoppa upp på kanten av den och skulle upp till mig igen. Obeslutsam kille. :-))
Arbetsnamnet på Mulle var "Here Comes The Sun", men det passade inte riktigt. Han är för busig och egensinnig och alldeles för lustig. Hippy Hippy Shake passar honom perfekt!
Ungarna har fått namn på H eftersom detta är vår 8:e kull, och alla har fått namn efter låtar av Beatles. Varför Beatles? Jo, mamma Izzy's namn är en Beatles låt. Mormors namn är en Beatles låt. Och mormors far har namn efter ett Beatles album - Magical Mystery Tour.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback