8 veckor

80354-57

Trollet Svante har ett stort intresse - att titta på när vi lagar mat.
Varenda gång någon av oss står vid spisen klättrar han högst upp på klätterställningen och sitter sen och följer vad vi gör med det största intresse. Det spelar ingen roll om det tar tid, han sitter och tittar på hela tiden. Ibland somnar han till en stund, men så fort vi rör oss tror han att maten är klar och börjar skrika.
Nu kommer de förövrigt och säger till när de tycker att det är dags för lite välling. Och Kotten och Mulle har börjat få smak även för mjukmat (whiskas). Äntligen, får man väl nästan säga. Det var lite konstigt att de var så totalt ointresserade av Izzys mat. Pia kinkar lite med maten. Hon vill gärna snutta på mamma, vi får truga henne lite för att hon ska äta annat.
Vi gjorde en sås på Karl-Johan till köttbiten. Fyra svampar var allt vi hittade idag. Vildsvinen tar rubbet i skogen. Tråkigt, vi har haft så jättebra svampskogar här tidigare.
Jag försökte fota Pia när KG lagade middagen. Hon vägrade stänga munnen. Jag satt och väntade en kvart men hon hade munnen öppen hela tiden. Hon till och med somnade med öppen mun! Så det får bli en bild på Pia med öppen mun idag alltså. :-) (Och en betydligt värdigare Kotte i bakgrunden.)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback