Flytt

image405

Idag flyttade S*Concinnus Cixi till sin fodervärd. Hon ska bli sambo med en till orientalfröken, en kastrerad siameskille, och ungefär 13 dobermanns. An hundarna väger åtminstone åtta mindre än vad hon gör. Vi vägde Cixi idag och vågen visade ca 1860 g.

Igår flyttade Khanen. För hans del blev det långresa ända till Malmö. Det var jobbigt att se honom försvinna. Han är speciell och att det inte bara är jag som saknar honom märks tydligt. Syskonen var sig inte alls lika igårkväll, och inte ens idag fick de upp samma fart de brukar ha. Det var som om något saknades.
Så nu sitter man här igen och undrar varför man föder upp katter. Inte är det för att se dem flytta hemifrån iallafall.

Men kinesen (Pu-Yi) är kvar. Och till salu. Han tror att "Nej!!!" betyder att man får bulle om man omedelbart galopperar till matte. Jag förstår inte hur det kan ha blivit så. ;-)

Och så lite roliga nyheter också;
Igår på Järva Kattklubbs utställning blev S*Qetesh Osiris, SIA n, Ex1 i konkurrens, och även BIV.
Osis är son till vår Pixie. Stort, stort grattis till Ulrika!


Och så en påminnelse till de eventuella medlemmar i Siameslinjen som läser det här. Har ni inte betalat medlemsavgiften ännu för 2008 så måste ni göra det NU om ni vill ha nummer 1/2008 av förbundstidninen Våra Katter. Brådis, brådis!

Kommentarer
Postat av: Nina & Cixi

Soliga hälsningar från Cixis nya hem! Hon är en nyfiken "liten" krabat, och har nu - så här dagen efter stora flytten - låtit sig mutas av baconosten. ;-) Hon tycker om att bli borstad - då spinner hon fint - och när man sitter och myser med henne. Raffe är skeptisk till de nya dofterna, men känner jag honom rätt, så har han snart låtit sig charmas av den nya flickan i huset. Tingeling är jättenyfiken på vad det är som finns på andra sidan dörren, och jag är säker på att de två tjejerna blir såta vänner inom några dagar! Vi tar det sakta men säkert med introduktionen av alla "nyheter" Cixi kommer att få ta del av! Hm... hoppas hon låter oss sova inatt... Hihihi!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback