Dag 52

image150

Härligt med de senaste dagarnas sol. Izza ligger i galleriet på pallen eller i fönstret och solar. Tror att ungarna gillar sol, de roterar runt där inne. Izzy roterar oxå, så att båda sidorna ska få lika mycket. :-)

Tiden går fort. Vi tog upp bolådan från källaren i helgen. Izzy har varit inne o kollat i den iallafall. På nätterna är hon uppe på loftet och krafsar i alla tyg- och pappershögar hon hittar. Det var samma sak förra gången, så jag tror inte att hon kommer att föda där. När det är dags kommer hon säkert att lägga sig i fåtöljen som förra gången.

Hon äter väldigt bra. Lite mer varierande igen. Blandar torrisar med whiskas mjuk-mat på burk och godbitar som hon får av husse. Mjukost med baconsmak på tub. Rått kött. Kokt skinka. Hon får nog i sig det hon behöver. Även om vi ibland tycker att det är rätt underliga saker hon vill ha. Vitlökssalami t.ex., kan det verkligen vara nyttigt? Tänk om ungarna kommer ut och luktar vitlök?


image151
image152

Jag måste berätta om Kotten också, S*Concinnus Hey Jude, den fina spott-pojken från Izzys förra kull.
Kotten hade bara en kula. För ett par månader sedan mejlade ägaren o berättade att han liksom börjat svullna även på andra sidan. Det var inte platt där längre. Nu har Kotten, nio månader, varit hos veterinär och det har konstaterats att han har två bollar. Den ena har inte riktigt kommit ikapp storleksmässigt, men det är två. Otroligt. Jag har inte hört om någon som har fått dem så sent.

Kommentarer
Postat av: Nina

Vad fin hon är, Izza! Och vad spännande med den stora magen... :D Hoppas det blir ett rejält knippe friska, vackra barn!

Hälsningar,
Nina

Postat av: Iann

Det hoppas vi också. :-)
Det börjar se lite ojämnt ut tycker vi. Undrar om vi vågar hoppas på fem...

2007-04-02 @ 22:27:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback