66 dagar

Vi är förkylda. Vi hade tid hos veterinären i måndags men då var vi så dåliga att vi fick lämna återbud. I onsdags fick vi komma på vet:s lunch. Hon var fullbokad, men hade vi inte vaccinerat Svante i onsdags så hade han inte klarat karänsspärren inför Birkas utställning i början på oktober. Vi tänkte att det kan vara bra att öva honom litet i utställningssammanhang. Dumt att vi inte anmälde Pia egentligen. Vi blir inte kloka på hennes färg. Hennes trampdynor och svanstipp är absolut choklad, men resten av henne är bruntabby.
Bilresan till veterinären och vaccinationen gick bra. De skötte sig. Vet tyckte att de var fina. KG börjar misstänka att hon inte är så förtjust i siameser egentligen, för varje gång vi kommer med orientaler säger hon "jamen de HÄR var fina!" ;-)

 

Så ett lästips:
Den här boken (klicka på bilden) heter Innekatten och är helt ny. Författare är Sanna Rosén och fotograf Eivor Rasehorn. Här i finns ett jättefint foto på chokladkillen ur Izzys första kull.:-) Våra ungars halvbror med andra ord. (Och längst bak i boken bland rasbeskrivningarna finns en bild på Lotus där man för en gångs skull ser hans sagolika ögonfärg.:-))
Boken innehåller förövrigt riktigt många bilder på kategori IV katter och framför allt på raskatter överhuvudtaget, så det var en glad överraskning. Ursnygg formgivning också.
Ett litet tips om någon skulle vara köpsugen; På Bokus kostar den bara 120 kr. Ett jättebra pris för en så innehållsrik och påkostad bok.
Bokus



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback