22 dagar

22 dagar

Det händer inte så mycket. Ungarna är pigga men det svarta trollet ökar inte så mycket som de andra i vikt. Han är lika utvecklad som de andra, lika nyfiken och lekfull men väger alltså något mindre än de övriga nu. Han kändes kanske lite torr i pälsen i förrgår, så för säkerhets skull matade vi på honom litet under ett dygn, så att han inte skulle drabbas av vätskebrist.

Helgen som var var vi på utställning med fyra av ungarna i siameskullen som flyttat nu. Det gick fantastiskt bra. Vi blev bästa kull i kategori 4. Enda kullen som tävlade i vår kategori iochförsig (;-)) men BIS-pokalen kändes ändå inte fånig eftersom ungarna fick en sån otroligt bra bedömning av domare Alva Uddin.
Två av kissarna ställdes separat också. Sweetie ställdes av sin nya ägare och gjorde sitt bästa för att försöka charma till sig ett ex1. Hon spann och kurrade och blinkade mot domaren, som nog blev litet charmad, men det blev ändå bara ett ex2 denna gång. Syster Rocket fick ex1 istället. Hon var inte på humör för att charma någon alls, men trots att hon tuggade domare Alexey Shukin i tummarna fick hon en mycket bra bedömning. Hon förvånade oss alla genom att dessutom bli BIV - bäst i variation. Dvs. bästa brunmaskade siames alla klasser. :-)
Lilla Rocket blev även nominerad till panel, men i panelen föll domarnas röster oavgjort så en utslagsdomare togs in och den andra katten vann. Det var rättvist. Det var en jättefin katt. (Och vi var så glada redan att vi nog inte hade klarat av ett BIS ovanpå den lycka vi redan kände. :-))
Ungarnas pappa Dresd blev Europa Champion. Grattis!

Och (tack för påminnelsen Mariella :-)) det gick ju jättebra för Sweetie på lördagen! Titta in på Mariellas
hemsida för att se studiofoton på Sweetie från helgen.





Kommentarer
Postat av: Mariella Angnér

Så fina kattungarna ser ut att bli!
Måste tacka för en trevlig söndag (utställningen) Var så kul att det gick så bra för Rocket *ler* Det gick ju bra för min lilla Sweetie också, speciellt på Lördagen då hon blev EX1 =) Vi får hålla tummarna för att det går bra på Artdeco!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback